Moscot

Er du på jakt etter en brille som er typete og akkurat nok ut av seg, samtidig som den er avslappet og ujålete? Da bør du sjekke ut Moscot.

De lager innfatninger og solbriller med et klassisk og kult uttrykk som er

New York basert familiebedrift, startet av Hyman Moscot i 1899. Eventyret startet med en pølsevogn som Hyman solgte ferdige briller ut fra. Nå, 5 generasjoner senere, selges Moscot over hele verden, og de har en stor flaggskipsbutikk Orchard Street, men de er fremdeles familieeid og uavhengige, og tro mot sin arv og historie.

Moscot Originals har en tidløs, unisex, litt retro vibe. Designet er rent, uanstrengt, og uten synlig logo. Ser like kul ut på en som er 17 som på en som er 70.

Modeller som Lemtosh og Miltzen er eviggrønne favoritter. De kan man få ”skreddersydde” clipons til, for ekstra funksjonalitet og stil. Vi fører et stort utvalg farger og størrelser i både solbriller og innfatninger.

Moscot har startet Moscot Mobileyes Foundation som har som mål å gi grunnleggende øyehelsetjenester og behandling som bedrer livskvaliteten til mennesker med øyeplager og –sykdommer. De samarbeider hovedsakelig med andre hjelpeorganisasjoner i NYC og tilbyr gratis undersøkelser og briller.

SHINDIG SUN

Dudel Sun

Haskel Sun