Skip to main content

Moscot

Er du på jakt etter en kvalitetsbrille som er typete og ikonisk, samtidig som den er avslappet og ujålete? Da bør du sjekke ut det kule merket Moscot. De lager innfatninger og solbriller med et klassisk uttrykk, men som likevel skiller seg ut.

Moscot er en New York-basert familiebedrift som ble startet av Hyman Moscot i 1899. Eventyret begynte med en pølsevogn som Hyman solgte ferdige briller ut fra. I 1915 begynte de å designe egne briller under eget navn. Nå, fem generasjoner senere, selges brillene deres over hele verden. De har en stor flaggskipsbutikk i Orchard Street i New York, men er fremdeles familieeid og uavhengige, og tro mot sin arv og historie.

Jacques Marie Mage-Garrett Leight-Karmoie-Lindberg-Moscot-Mykita-Suzy Glam-Barton Perreira

Moscot Originals har en tidløs, unisex, litt retro vibe.
Designet er rent, uanstrengt, og uten synlig logo.
Brillene og solbrillene kler 17-åringen like godt som 70-åringen.
Modeller som Lemtosh og Miltzen er eviggrønne favoritter. De kan man få skreddersydde clip-ons til, for ekstra funksjonalitet og stil. Vi fører et stort utvalg farger og størrelser i både solbriller, innfatninger og clip-ons.

De har også startet Moscot Mobileyes Foundation. Denne foreningen gir synshjelp til dem som trenger det, men som ikke har råd til det.

Lemtosh

Miltzen

Zolman

Er du like glad i fine briller som oss? Vi sender ut nyhetsbrev en gang i blant med informasjon om markedsdager, åpningstider ifm ferier, brillenyheter mm. Meld deg på her.
Jacques Marie Mage-Garrett Leight-Karmoie-Lindberg-Moscot-Mykita-Suzy Glam-Barton Perreira