Jacques Marie Mage

Briller fra Jacques Marie Mage skiller seg ut i mengden. Når man plukker opp en Jacques Marie Mage merker man med én gang at man holder i noe helt spesielt.

Garrett Leight

Garrett Leight California Optical er brillemerket for deg som drømmer om surfebrett, sexy badevakter og solnedganger over Stillehavet.

Det som kjennetegner Garrett Leight er at de lager kledelige og klassiske briller, med et nedtonet og avslappet uttrykk. Garrett Leights solbriller passer like fint til dress som til badeshorts.

Karmoie

Karmoie er vårt eget brillemerke, bygget på våre verdier og designet her i Oslo i atelieret bakerst i butikken.

Lindberg

På jakt etter ultralette og delikate briller? Lindberg gir deg rene og moderne innfatninger i titan, med store valgmuligheter innen farge og fasong.

Moscot

Er du på jakt etter en kvalitetsbrille som er typete og ikonisk, samtidig som den er avslappet og ujålete? Da bør du sjekke ut det kule merket Moscot.

Moscot lager innfatninger og solbriller med et klassisk uttrykk, men som likevel skiller seg ut.

Mykita

Mykita er merket for deg som ønsker en lett og diskré, men samtidig leken brille. Designet er både elegant og innovativt, med en særegen stil og oppbygning.

Suzy Glam

Suzy Glam er et lite brillemerke basert i Amsterdam. Suzanne og Etienne lager vakre, skulpturelle briller for de som ønsker en elegant og unik stil. Brillene deres er som sminke, de løfter, fremhever og pynter, uten å ta over.

Barton Perreira

Barton Perreira lager elegante og kledelige designerbriller helt uten forstyrrende logo. Klassisk og sofistikert amerikana kombinert med utsøkt japansk håndverk.

Studio Belle-Soeur

Delikate, smykkelignende brillesnorer som tilfører en liten touch eleganse.

Lapima

Spennende og uventede briller som skiller seg ut i mengden. Håndlaget på eget atelier i Brasil.

Klenze & Baum

Et av våre nyeste merker. De lager innovative og moderne briller av 3D-printet polyamid, på bestilling, for å unngå overproduksjon og gi store muligheter for individuell tilpassing. Vi fører seriene Voyou og Asket.

Lesca

På jakt etter de klassiske franske modellene fra 60-tallet? Lesca har dem.

Nese for god design

 

På Briskeby Optikk fører vi en rekke uavhengig merker, nøye valgt ut av våre erfarne ansatte. Vi er opptatt av at du skal ende opp med en brille som føles bra, du ser godt med og som ser bra ut. Briller er tross alt noe vi bærer midt i fjeset!

Vi har briller for alle og enhver. For store og små.

Stramme, moderne og minimalistisk merker fra Berlin. Skikkelig «heritage» merker fra Japan. Ultralett og diskré dansk design. Norsk design og italiensk håndverk, med fokus på bærekraft og filantropi. Skulpturelle innfatninger med blikk for detaljer og overlegen kvalitet, og moteriktige, statement solbriller.

Velkommen innom oss for lekre briller og god service.

Er du like glad i fine briller som oss? Vi sender ut nyhetsbrev en gang i blant med informasjon om markedsdager, nye merker, åpningstider ifm ferier, brillenyheter mm. Meld deg på her.