Skip to main content

Lindberg

På jakt etter ultralette og delikate briller? Lindberg gir deg rene og moderne innfatninger i titan, med store valgmuligheter innen farge og fasong.

I 1984 ble Lindberg etablert av optiker Poul-Jørn Lindberg og arkitekt Hans Dissing. Bakgrunnen var Lindbergs mange år i bransjen og en frustrasjon som vokste frem over å kun kunne tilby tunge innfatninger. Sammen med Dissing skapte han et revolusjonerende produkt, nemlig ultralette titanbriller. Som et resultat siden oppstarten i Aarhus har denne familie-eide brilleprodusenten spredt seg til 138 land verden over, siden de sterke og miljøbevisste materialvalgene blir satt pris på.

Lindberg er brillen for deg som verdsetter komfort og dansk design på én og samme tid. Med andre ord er brillene rene, minimalistiske og moderne. På grunn av titanmaterialet er lette og delikate, samtidig som de er overraskende hardføre og holdbare. Faktisk egner de seg veldig godt til barn.

Lindberg tilbyr endeløse muligheter for skreddersøm. Laget som et byggesett har man stor frihet til å velge farge, design og fasong for et helt unikt og individuelt preg.

Vi fører kolleksjonene n.o.w., rim, rim kid|teen, strip titanium og spirit. Som betyr at vi i Briskeby Optikk har et lekkert utvalg inne til enhver tid, men kan også bestille din unike drømmebrille. Vi kan til og med få gravert inn navnet ditt på stangen!

6564

Jacques Marie Mage-Garrett Leight-Karmoie-Lindberg-Moscot-Mykita-Suzy Glam-Barton Perreira

Christoffer

Jacques Marie Mage-Garrett Leight-Karmoie-Lindberg-Moscot-Mykita-Suzy Glam-Barton Perreira

6508

Jacques Marie Mage-Garrett Leight-Karmoie-Lindberg-Moscot-Mykita-Suzy Glam-Barton Perreira
Er du like glad i fine briller som oss? Vi sender ut nyhetsbrev en gang i blant med informasjon om markedsdager, åpningstider ifm ferier, brillenyheter mm. Meld deg på her.