Skip to main content

Kontaktlinser

EN

Hos Briskeby Optikk tilbyr vi kontaktlinser som vil dekke alle dine behov – fra dagslinser til månedslinser. Vi ønsker at du skal ha det beste til dine øyne og fører derfor produkter fra alle de kjente leverandørene, blant annet Alcon, Baush & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson og VisionCare.

Vi hjelper deg med å tilpasse dine optimale kontaktlinser, og gir deg rådgivning på hva som er den beste løsningen for deg med hensyn til behov og livsstil.

En nytilpasningstime hos oss innebærer at vi bruker en oppdatert synsundersøkelse, for å finne riktig synsbehov. Vi gir deg så grundig opplæring i hvordan du skal håndtere dine kontaktlinser og ta best mulig vare på dem. Du får prøve kontaktlinser hos oss kostnadsfritt, til vi har funnet en kontaktlinse du er fornøyd med og som dekker dine behov. Vi følger deretter opp med etterkontroller kostnadsfritt, for å sikre oss at vi har klart å oppfylle dine krav.

Vi anbefaler deretter at du fortsetter å komme på rutinemessige linsekontroller, minimum én gang i året. En linsekontrolltime hos oss innebærer en fullstendig synsundersøkelse, men har hovedfokus på linsetilværelsen for å sikre at din øyehelse er ivaretatt og at kontaktlinsene fortsatt oppfølger dine synsbehov.

Vi tilpasser også linser for barn til heltidsbruk, eller til visse formål som fritidsaktiviteter.

Briskeby Optikk tilbyr også et bredt utvalg av progressive linser for de som ønsker å se godt både på langt og på nært, eller som et fint alternativ til briller.

Bestill linser på nett

I vår nettbutikk kan du enkelt bestille kontaktlinser. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon eller kom gjerne innom oss dersom du trenger noe hjelp.

Klikk her