Skip to main content

Klenze & Baum

Klenze & Baum er et av våre nyeste merker. De lager innovative og moderne briller av 3D-printet polyamid, på bestilling, for å unngå overproduksjon og gi store muligheter for individuell tilpassing. Vi fører seriene Voyou og Asket.

Klenze & Baum Asket serien består av slanke og minimale innfatninger, med front i 3D-printet polyamid og tynne titanstenger. Lette og fleksible, men samtidig robuste.

Klenze & Baum Asket Faber
Klenze & Baum Voyou Platon

Voyou er kraftigere bygget, med front og stenger i 3D-printet polyamid og skrueløse metallhengsler. Hengslet er et unikt patent som løser seg ut når det utsettes for stress, litt som en slalåmstøvel. Det er enkelt å smekke stangen på plass igjen. Det gjør det også mulig å bytte ut stengene med sportstenger som griper ekstra godt fast bak øret.

Fordi brillene er 3D-printet er det store muligheter for skreddersøm, og vi kan spesialbestille basert på en rekke individuelle parametere. Vi måler opp og veileder, Klenze&Baum produserer din unike innfatning, og du får en brille som sitter som et skudd!

Asket Pius

Klenze & Baum Asket Pius

Voyou Yunis

Klenze & Baum Voyou Yunis

Asket Montez

Klenze & Baum Asket Montez
Er du like glad i fine briller som oss? Vi sender ut nyhetsbrev en gang i blant med informasjon om markedsdager, åpningstider ifm ferier, brillenyheter mm. Meld deg på her.