Briller

Nese for god design

På Briskeby Optikk fører vi en rekke uavhengig brille- og solbrillemerker, nøye valgt ut av våre erfarne ansatte. Vi er opptatt av at du skal ende opp med en brille som føles bra, du ser godt med og som ser bra ut. Briller er tross alt noe vi bærer midt i fjeset!

Mykita: Stramt, moderne og minimalistisk fra Berlin. Fremoverlent og kledelig på én gang.

Barton Perreira: Vi elsker brilledesign fra California og kompromissløst japansk håndverk. De kombinerer dyktig håndverk med kvalitetsmaterialer og naturlig eleganse.

Garrett Leight: Garrett Leight startet i 2011 og har tross sin unge alder skapt briller som nå er kjent over hele verden. Designet i LA med navn fra gater i Venice Beach har brillene et unikt design og en like unik historie. Leights briller er inspirert av vestkysten i USA, av mote, arkitektur, foto og musikk.

Kaneko: Skikkelig «heritage» merke fra Japan. Nydelig håndverk og klassiske linjer med et hint av nostalgi.

Caroline Abram: Uredd, fargerik og leken. Kolleksjonen er som Caroline selv, vakker, tør å pynte seg og å spille på feminine linjer.

Lindberg: Ultralett og diskré dansk design. Stort utvalg former og størrelser. Vi har et spennende utvalg på hylla i butikken, men kan også hjelpe med å finne den perfekte skreddersydde kombinasjonen.

Very French Gangsters: Kledelige kvalitetsbriller til barn. Delikate farger. Inspirert av brilledesign for voksne. For kule, lekne barn og unge som vil tas på alvor 🙂

Karmoie: Vårt eget merke! Norsk design og italiensk håndverk, med fokus på bærekraft og filantropi.

Suzy Glam: Suzy Glam er et lite brillemerke fra Amsterdam. Suzanne og Etienne lager vakre, skulpturelle briller for de som ønsker en elegant og uanstrengt statement. Vi gleder oss over å være de første i Norge som fører dette merket!

Jacques Marie Mage: Skulpturelle statement briller med blikk for detaljer og overlegen kvalitet. JMM’s briller kommer i begrenset opplag. For uredde brillebrukere som ønsker å skille seg ut.

Tête à Lunettes: Caroline Abrams barnekolleksjon er søt og fargerik.

Izipizi: Noen ganger trenger man en enkel, fiks ferdig lesebrille til å ha ved godstolen, på hytta eller i båten.

Izipizi Junior: Gode solbriller til barn i tidsriktige fasonger og fine farger (og uten Disney-figurer).

Kietla: Solbriller for de minste som sitter godt på bittesmå neser og tåler å bli herja litt med.

Thierry Lasry: Moteriktige, statement solbriller i spennende farger og mønster.

Velkommen innom oss for lekre briller og god service.